Cu ce a rămas Cornel Galeș după ce s-a înțeles cu băieții Ilenei Ciuculete în privința averii! Informații EXCLUSIVE

Cornel Gales s-a inteles in privinta averii cu cei doi fii ai Ilenei Ciuculete

Moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete l-a distrus pe Cornel Galeș, soțul acesteia. Cu toate acestea, în ciuda moralului căzut la pământ, văduvul s-a ocupat, zilele acestea, de succesiunea pe care trebuia să o facă în privința averii cântăreței.

Și, ascultând cererea pe care, înainte să moară, i-a făcut-o Ileana Ciuculete, Cornel Galeș nu a stat prea mult de vorbă cu privire la împărțirea averii marii artiste. Astfel, pentru a nu avea discuții cu fiii acesteia din prima căsătorie, Cornel le-a dat tot ce au cerut aceștia, adică două apartamente în Craiova și alte bunuri prețioase, el rămânând însă cu imobilul din București și, evident, cu sumele de bani din conturile artistei - sume care depășesc câteva zeci de mii de euro - și drepturile de autor ale acesteia. Mai mult, spun sursele noastre, împărțirea făcută pare să le fi convinit de minune și celor doi băieți ai Ilenei Ciuculete care au fost uimiți cât de ușor a fost să ”negocieze” cu Cornel Galeș, cu atât mai mult cu cât, deja, au fost semnate toate actele necesare pentru ca totul să devină oficial.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Cântăreața Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro