Cu ce rămâne Laurette în urma divorțului! Modelul și-a ”asigurat” viitorul

+3 click pentru
galerie

Laurette și soțul ei, afaceristul Ciprian Nistor, sunt la un pas de divorț, chiar dacă, acum doar 9 luni, au decis să se căsătorească. Și, pare-se, modelul de ciocolată pare să fi dat lovitura chiar dacă, cât de curând, se vor despărți în mod oficial.

După ce Ciprian Nistor a aflat că Laurette nu i-ar fi fost tocmai fidelă, afaceristul a decis să înaintezse divorțul de Laurette. Și, pe atunci, reacția vedetei a uimit pe toată lumea, după ce ne-a spus, în exclusivitate, că este nerăbdătoare să se vadă cu actele divorțuluii în mână. Iar motivele pentru care Laurette pare să își dorească, în egală ,măsură, oficializarea despărțirii sunt cât se poate de serioase. Astfel, spun surse bine informate, Laurette și Cirprian ar avea un contract, semnat înainte de căsătorie, prin care fotomodelul rămâne cu o mică avere după despărțire. mai exact, lui Laurette îi rămâne apartamentul pe care l-a cumpărat și la care a fost ajutată, din plin, cu bani de la Ciprian Nistor, precum și cu alte ”mici” cadouri pe care i le-a făcut de-a lungul celor 9 luni de mariaj. Adică bijuterii, mașina și alte nimicuri care se ridică, spun sursele noastre, la câteva zeci de mii de euro.

Divorț cu scandal și acuzații de infidelitate
Ciprian Nistor o acuză pe Laurette că i-ar fi fost infidelă. Mai mult decât atât, el susține că are dovezi, puse la dispoziție de o societate de detectivi, în care fotomodelul l-ar fi înșelat pe actualul deținut din Penitenciarul Gherla. ”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă și de starea de deținere în care mă aflu, pentru a întreține cu diverse persoane relații extraconjugale, unele contra cost, existând probe certe în acest sens”, scrie în cererea de divorț care va fi depusă de Ciprian Nistor. ”Nu comentez în niciun fel. Abia aștept să divorțez!”, ne-a spus, în exclusivitate, Laurette.
Anul acesta, pe 21 februarie, Laurette Atindehou şi afaceristul Ciprian Nistor spuneau „Da” în Penitenciarul Jilava, unde bărbatul era închis la acea vreme pentru o evaziune de 3 milioane de euro. De atunci însă lucruruile s-au schimbat. El a fost condamnat, definitiv, la 15 ani de închisoare, mutat la Penitenciarul Gherla, iar situația dintre cei doi tineri însurăței a devenit critică. 
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro