Cu ce sumă vrea Liviu Dovleac să le cumpere tăcerea părinților Denisei? Informații EXCLUSIVE

+5 click pentru
galerie

Scandalul în care este implicat Liviu Dovleac, cel care a fost impresarul Denisei și care se ocupa și de finanțele artistei, este departe de a se stinge. Mai mult chiar, prin cunoscuți comuni, bărbatul pare să își dorească să le închisdă gura rudelor care au constatat cu stupoate că finanțele Denisei au ”mici lipsuri”.

Așa că, după ce cunoscuții comuni ai impresarului i-au transmis că este cătutat de toată familia vedetei, atât pentru explicații, cât și pentru a se descoperi unde au dispărut sume importante de bani, Liviu Dovleac, susțin sursele noastre, le-a transmis un mesaj părinților artistei pe care a impresariat-o. Mai exact, el este ”dispus” să ”îi ajute” cu o sumă de vreo 20.000 de euro, dar condiția pusă este să fie lăsat în pace de cei din jur și să nu mai fie căutat. Evident, apropiații Denisei au rămas ”interziși” când au recepționat mesajul și, fără discuție, au refuzat oferta.
”Denisa nu cheltuia mai nimic, era foarte atentă cu banii. Nu purta haine scumpe, nu se răsfăța la tot felul de Spa-uri, nu mergea la restaurante de lux. Iar așa s-a observat că, din banii ei, lipsesc sume mari. Bani pe care, de fapt, probabil nu i-a încasat. Așa că, de curând, cei din familie au decis să afle ce s-a întâmplat cu ei, Liviu Dovleac fiind singurul care, de altfel, se ocupa de partea financiară. Așa că îl dau în judecată, iar prin asta ”împușcă doi iepuri dintr-o lovitură”. Mai exact, află ce s-a întâmplat și cu banii și, în plus, probabil mai important chiar, vor avea ocazia să dea ochii cu el și să îi ceară explicațiile pe care le vor”, ne-a spus un apropiat al familiei.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro