VIDEO / Cu perucă roșie, barbă albă și pantaloni minusculi, un artist îndrăgit îi șochează pe Aradits și Temișan, la “Te cunosc de undeva!”

captura Antena 1

Machiat, cu o perucă roșie și barbă albă, pe tocuri de 13 cm și cu o pereche de pantaloni extrem de scurți care îi lasă la vedere picioarele superbe, George va urca pe scena show-ului transformat în Azis, unul dintre cei mai de succes cântăreți din Bulgaria, un artist cu o sexualitate și imagine controversate.

Apariția lui George va lăsa pe toată lumea cu gura căscată, cei mai șocați dintre toți arătându-se jurații Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

„Este pentru prima oară când, la “Te cunosc de undeva!”, se face un… travesti la travesti… Bunicii din partea mamei sunt din Bulgaria, Aziz e din Bulgaria. Bunicii din partea tatălui sunt din Grecia. Deci eu sunt un machidon greco-bulgar. Cum partea artistică am moștenit-o de la tata și cum am fost mai apropiat de familia tatălui meu, acum am ocazia să aduc un tribut strămoșilor mei din Bulgaria…”, spune George, amuzat.

Citeşte şi:

Liviu Teodorescu, trasformare incredibilă în Michael Jackson: "Am repetat 12 ore dansul pentru piesa pe care o voi cânta!"

VIDEO / Cum arată Ozana Barabancea de când s-a mai îngrăşat: "Ţine de mâncatul compulsiv!"

George, mai priceput decât femeile la mersul pe tocuri de 13 centimetri: "Mi-am cumpărat o pereche, să fie a mea"

VIDEO / Anca Ţurcaşiu a câştigat ediţia a II-a de la "Te cunosc de undeva!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro