Culiță Sterp, susținut de sora lui Ileana, în divorț: "N-am avut nevoie de psiholog"

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp, susținut de sora lui Ileana, în divorț: "N-am avut nevoie de psiholog" © Instagram

Culiță Sterp și sora lui, Ileana, au o relație extrem de apropiată și își cer mereu sfatul atunci când vine vorba despre o cumpănă. Așa s-a întâmplat și când Culiță Sterp a luat decizia de a divorța de Carmen de la Sălciua, iar sora sa a devenit cel mai de preț sfătuitor. 

"N-am avut nevoie de psiholog pentru că i-am avut pe ei. Ne întâlnim mereu (nr.cu cei patru frați), vrem să ne facem casă toți unul lângă altul ca să fim toți împreună. Eu când sunt plecat nu mai pot de dorul lor, îmi vine să plâng.", a declarat sora lui Culiță Sterp, într-o emisiune tv. 

Sora lui Culiță Sterp mărturisește că interpretul nu și-a schimbat atitudinea atunci când a devenit celebru și a rămas același om sincer. 

"Îmi spunea că nu știe ce s-ar fi făcut să îl ajutăm să treacă peste perioada asta. Eu, mama și sora noastră. Eu personal n-am simțit să îi spun ce să facă, ci ce îi spune inima, lucruri plăcute lui Dumnezeu. Culiță a devenit cunoscut, dar a rămas același om, îl apreciez foarte mult. Când vine în Hațeg vorbește cu toată lumea.", a spus și Culiță Sterp.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro