Cum a avut grijă Charlie Sheen ca oamenii din jurul său să nu se infecteze cu HIV. Mărturia cutremurătoare a asistentului său

Charlie Sheen / foto: Hepta

De patru ani, Charlie Sheen se luptă cu una dintre cele mai periculoase maladii, HIV-ul.

La începutul lunii noiembrie, după ce a fost presat de mai multe publicații care i-au aflat secretul, fostul cel mai bine plătit actor de la Hollywood a fost nevoit să recunoască faptul că este bolnav, iar după ce a făcut declarația, tot internetul a vuit cu declarațiile fostelor soții și iubite.

Doar câteva persoane au știut diagnosticul lui Sheen, iar printre ele se află și asistentul lui personal, Steve Han. Acesta a început să lucreze chiar în perioada în care Charlie a aflat că este infectat și acum povestește despre o întâmplare bizară care a avut loc atunci.

Actorul s-a tăiat la un picior și a început să țipe cu disperare la cei din jurul său: „nu-mi atinge sângele, nu-mi atinge sângele!

Steve și-a dat seama că este ceva în neregulă și s-a gândit că este ceva în legătură cu sângele lui.

„În acel moment, am crezut că are hepatita C sau ceva de genul acesta, dar nu mi-am imaginat niciodată că este mult mai rău decât atât”,
a mai spus Steve, informează Daily Mail.

Charlie Sheen este unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani, fiind celebru pentru rolurile din "Spin City", "Two and a half Men" sau "Anger Management". În anul 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din SUA, cu 1,8 milioane de dolari pentru episoadele din seria "Doi bărbaţi şi jumătate", scrie Wikipedia.

În viaţă personală, Sheen a avut probleme din cauza consumului de alcool şi stupefiante. În anul 2011, el a fost concediat de CBS din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate".

V.M

Citește și:

Charlie Sheen, sex oral cu un bărbat!
Charlie Sheen va plăti în instanţă pentru "gura slobodă"!
VIDEO/ Șoc la Hollywood. Un celebru actor a fost diagnosticat cu HIV!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro