Cum a fost surprins Lucian, nepotul favorit al lui Gigi Becali, la mall? Latifundiarului n-o să-i placă deloc asta

+3 click pentru
galerie

Lucian este, de ani buni, nepotul favorit al lui Gigi Becali și, tot de atunci, controversele care țin de el l-au făcut aproape la fel de cunoscut ca pe unchiul său, cei doisemănând din plin când venea vorba de limbă ascuțită.

Cu toate acestea, de curând, pare-se, Lucian Becali nu mmai pare atât de interesat de viața agitată pe care o avea. Ba chiar, am spune noi, dimpotrivă, nepotul latifundiarului fiind ”cumințel”. Sau, cel puțin, așa pare.

Astfel, zilelle trecute, pe când toată lumea se bucura decâte o ieșire în oraș alături de partenerul de viață, Lucian Becali părea să se plictisească îngrozitor, la cafenea, într-unul dintre mall-urile Bucureștiului. De fapt, se plictisea atât de tare încât, la un moment dat, a pus mâna pe telefon pentru a discuta cu un amci de-al său și pentru a-l chema alături de el. Și, spre fericirea lui, nu numai că a venit la masa lui Lucian Becali, ba chiar mai mult, a ajuns însoțit de un al treilea amic de-al lor.

Și, așa cum era de așteptat, între cei trei a început o discuție extrem de animată, discuție din care nu au lipsit și ieșirile cât sepoate de interesante ale nepotului lui Gigi Becali care, la un moment dat, nu s-a putut abține și aproape i-a sărit în brațe unui amic de-al său.

Lucian Becali, probleme mari în amor

După ce Lucian şi Iulia au fost fotografiaţi la începutul acestei veri în incinta clubului pe care bărbatul îl deţine la mare, acesta a decis să schimbe macazul şi să îi ofere şi altei femei şansa de a fi alături de el. Vorba aceea, ţine-mi tu iarna asta de cald, că îţi fac eu vânt la vară. Zis şi făcut. Iar doar câteva zile mai târziu, Lucian Becali a fost surprins la un club situat pe plaja din Mamaia, la o oră destul de târzie, în compania unei alte domnişoare. Conform unor surse bine informate, acesta o ţinea pe frumoasa şatenă de gât, doar că, pare-se, relațialor a fost de-a dreptul pasageră, Lucian revenind la statutul de lup singuratic, dornic să facă „victime” noi. Asta, probabil, până când o machedoancă îi va pune capac pentru totdeauna.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro