Cum a reacţionat fiica Roxanei Ciuhulescu atunci când a aflat că va avea un frate: "Țipetele ei, plânsul și tremuratul puternic"

+3 click pentru
galerie

Roxanei Ciuhulescu © Facebook

Roxana Ciuhulescu s-a gândit foarte mult înaintre de a-şi anunţa fiica de faptul că în următoarele luni va mai apărea cineva în familia lor: un frăţior pentru ea. S-a consultat cu logodnicul şi au decis să îi explice micuţei ce se petrece. 

Fiica Roxanei Ciuhulescu a avut o reacţie la care vedeta se aştepta. Micuţa a ţipat, a plâns, dar apoi a înţeles tot ceea ce vedeta şi iubitul ei i-au explicat. Ana ştie acum că dragostea va fi egală între ea şi fratele ei care este pe drum.

"Am  hotarât să coborâm (eu si Silviu, care mi-a fost alături în fiecare clipă) la nivelul de maturitate al fiicei noastre de numai 10 ani și așteptam oarecum bombardamentele cu întrebări, țipete și lacrimi, care nu au ezitat să apară. Este și normal să existe aceste stări și trăiri, mai ales că fiind obișnuită să primească  ”iubire și atenție unice”, de acum, va trebui să le împartă. Interesant este că dacă atenția față de ea va mai scădea în intensitate, asta neînsemnând sub nicio formă că va lipsi, iubirea nu se va împărți, pentru că știu sigur, și am asigurat-o și pe Ana că dragostea e namărginită, așa că, neavând ”laturi și colțuri”  , ea este unică, puternică și infinită pentru fiecare dintre noi 4 de acum înainte", a scris Roxana Ciuhulescu. 

Roxana Ciuhulescu şi Silviu au pregătit dinainte acest moment şi s-au pregătit cu toate explicaţiile necesare.

"Primele reacții la aflarea veștii că va avea un frățior sau o surioară m-au speriat foarte rău. Țipetele ei, plânsul și tremuratul puternic au fost greu de suportat și de acceptat de către mine, însă am avut binecuvântarea de a-l avea alături pe logodnicul meu care m-a susținut foarte mult. Împreună i-am povestit cum își alege un îngeraș mămica și familia, cum inima mea este de acum muuuult mai mare, am îmbrățișat-o și am făcut o înțelegere pentru vecie: niciodată Ana nu va fi pe locul 2, ci vom fi toți 3 parteneri în viața bebelușului", a mai scris Roxana Ciuhulescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro