VIDEO / Cum a reacţionat Oana Zăvoranu când a aflat unde a ascuns mama ei comoara

captura Antena 1

Oana Zăvoranu a confirmat existenţa unei comori în casa Mărioarei Zăvoranu de la Afumaţi. Bruneta a spus că, potrivit schiţei casei, sub scara din locuinţă există un buncăr pentru care mama ei a plătit bani grei toată viaţa.

Invitată în platoul emisiunii "Un show păcătos", Oana Zăvoranu a dezvăluit că în casa mamei sale de la Afumaţi există construit un buncăr secret. Bruneta a spus că a văzut cu proprii ochi bijuterii şi haine de valoare, care aparţineau femeiii de afaceri. Mai mult decât atât, aceasta a spus că buncărul care există a fost reactualizat şi plătit pentru întreţinere ani de-a rândul de mama sa.

captura Antena 1

"Am găsit şi am văzut cu ochii mei nişte bijuterii şi nişte haine care nu-mi explic cum ar fi apărut dacă nu le-ar fi dus chiar Mărioara acolo. Eu am spus că am văzut pe schiţa vilei din Afumaţi un buncăr. Iată şi schiţa casei care atestă existenţa acestui buncăr. Mărioara a atestat acest buncăr anual. Am aflat că acest buncăr, conform schiţelor, ar fi sub scară, intrare care ar fi blocată. Eu nu înţeleg de ce faci un buncăr pe care-l reactualizezi şi pentru care plăteşti dacă-l blochezi", a declarat Oana Zăvoranu la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Parapsihologul Lucian Iordănescu i-a atras atenţia Oanei: "Comoara aceasta este blestemată. ce este mai important: viaţa Oanei sau banii? Eu o sfătuiesc pe Oana să vândă casa cu comoară cu tot."

Marioara Zăvoranu a murit, la data de 17 aprilie, la spitalul Fundeni, după ce intrase în comă, iar viaţa ei era susţinută de aparate. Oana Zăvoranu şi mama ei au reluat scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeşte şi:

Coincidenţă sau blestem? Legătura dintre moartea Marioarei Zăvoranu şi a lui Nelu Bănicioiu, tatăl Oanei Zăvoranu

Prima reacţie a mamei Marioarei Zăvoranu după ce a aflat că fiica ei a murit!

Biografia Marioarei Zăvoranu! De la viaţa de huzur, la răzbunări şi scandaluri televizate!

Vezi ce avere fabuloasă a lăsat în urma ei Marioara Zăvoranu! Suma este de-a dreptul IMENSĂ

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro