Cum a sărbătorit Dan Badea un an de la divorţul de Lora? Întâlnire cu iz romantic alături de o blondă ce îi seamănă fostei soţii

A trecut un an de zile de când Dan Badea şi Lora au decis să pună punct căsniciei şi să meargă pe drumuri diferite.

Deşi în jurul artistei au planat numeroase zvonuri conform cărora s-ar iubi cu managerul său Ionuţ Ghenu, Badea a fost extrem de rezervat în ceea ce priveşte viaţa personală. 

Chiar aseară, la un an de la divorţul de Lora, Dan Badea a ieşit împreună cu prietenul său Cătălin Bordea şi soţia acestuia, dar SURPRIZĂ! Fostul soţ al cântăreţei a fost însoţit de o blondă ce îi seamănă destul de bine Lorei.

Lora Petrescu şi Dan Badea s-au căsătorit în vara lui 2012, în cadrul unui eveniment emoţionant, în care au plâns unul în braţele celuilalt, şi-au făcut declaraţii de amor şi au părut mai fericiţi ca oricând.

Cei doi au semnat, în octombrie 2014, actele de divorţ! Astfel, au decis să meargă pe drumuri separate după doi ani de căsnicie, presăraţi cu iubire. Din păcate însă, atât cântăreaţa, cât şi actorul nu au reuşit să mai găsească o cale de mijloc între carieră şi viaţa de familie, iar de aici până la divorţ a fost un singur pas

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Motivul pentru care Lora se menţine rezervată în privinţa lui Ionuţ Ghenu: "Dacă eu aş cădea din nou... "

Oferta care a lăsat-o cu gura căscată pe Lora! Ce a încercat să-i vândă o "prietenă" pe internet

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro