Cum arăta Gabriela Cristea în momentul în care a fugit de acasă! Fotografii EXCLUSIVE cu vedeta

+4 click pentru
galerie

Gabriela Cristea nu a avut o copilarie prea fericita © Facebook.com

Gabriela Cristea are o poveste de viață care ar putea face subiectul unui film de senzație. Astfel, vedeta care, acum, este însărcinată, a fugit de acasă înainte de a termina școala, problemele pe care le-a avut cu tatăl ei fiind, susținea ea, motivul pentru care a preferat să își ia viața în propriile mâini. 

Născută la Olteniţa, în urmă cu 42 de ani, celebra prezentatoare TV a absolvit Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” din Capitală. Ca elevă, Gabriela Cristea era “ un copil bun şi silitor”, aşa cum susţinea o fostă colegă de-ale ei, precizând că se descurca onorabil la materiile umaniste, dar era slăbuță la matematică.
Cu toate acestea, anii petrecuţi în liceu nu au reprezentat cea mai bună perioadă din viaţa Gabrielei Cristea. Vedeta, spunea colega ei, venea la şcoală bătută măr. Astfel, se explică de ce, la maturitate, diva a avut o relaţie rece cu părinţii săi. “Mâinile ei erau pline de vânătai şi vizibil inflamate. Pur şi simplu nu putea să scrie. Era clar că fusese lovită. Era torturată şi fizic, şi psihic. Ce s-a întâmplat în familia ei poate fi intuit, dar nu poate fi spus ca o certitudine”, ne-a spus, cu ceva vreme în urmă, sursa citată.

De altfel, și în fotografiile obținute de reporterii Spynews.ro se poate observa că Gabriela Cristea, la absolvire, părea de-a dreptul timorată, zâmbetul ei, cel cu care și-a obișnuit fanii, lipsind cu desăvârșire.
În altă ordine de idei, Gabriela Cristea părea, pe la vârsta intrării în adolescență, fericită. Și asta pentru că, la acea vreme, își petrecea concediile la mare, alături de prieteni de familie. Iar în fotografia alb-negru de atunci, Gabriela demonstra că este o fată extrem de dezvoltată pentru vârsta ei, dar care, cu zâmbetul său, părea să anunțe că va deveni vedetă.


Nu era majoră, dar tot a fugit de acasă
De altfel, cu ceva vreme în urmă, s-a și aflat că Gabriela Cristea ar fi fugit de acasă înainte de a împlini 18 ani. ”După ce a făcut acea întrerupere de sarcină, a plecat la Constanţa. Noi nu am ştiu. Atunci încă nu avea 18 ani, avea cam 17 ani şi 7-8 luni. În momentul în care a venit de la mare după trei zile, nici nu ne-a băgat în seamă, a intrat la ea în cameră şi şi-a făcut bagajele. Nici nu ne-a spus că vrea să plece, a venit băiatul şi ne-a spus: "Vedeţi că Gabi pleacă!". În momentul în care a ieşit pe uşă, e foarte adevărat că i-am zis: "Băi, Gabi, îţi baţi joc de noi?" a împins-o, dar n-am lovit-o, n-am înjurat-o, n-am jignit-o şi pe această cale îi spun să nu mai mintă, să spună adevărul, să îi fie ruşine. Aşa am dat-o afară din casă. N-a fost singura întrerupere de sarcină. Chiar părinţii băiatului cu care era atunci ne-au spus: "Domne`, eu vreau nepoţi! Ea dacă face atâtea, întreruperi de sarcină, eu nu o să mai am nepoţi!" Asta e realitatea, asta ne-a spus, asta vă spun şi eu. Pentru că eu dacă întârziam două zile şi nu mai ajugeam acasă, nu ştiam nici de sarcina pe care a avut-o. Nici nu am avut timp să certăm, nici să vorbim cu ea. Nici cu mama ei nu am avut niciun fel de discuţii, ba chiar s-a purtat urât cu ea" a povestit Eugen Cristea, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro