Cum arăta Gabriela Cristea pe când încerca să devină vedetă! Imagini din spatele camerelor de luat vederi la la primul ei loc de muncă

+6 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, deranjata ca a fost surprinsa refacandu-si machiajul

Gabriela Cristea și-a dorit întotdeauna să devină vedetă tv. Și, înainte de a fi un nume cu greutate în acest domeniu, ea începuse să se comporte ca o divă a micului ecran, ea debutând la televiziunea, acum dispărută, Tele7abc.

Cu părul mai scurt decât acum, vopsit șaten, Gabriela Cristea a fost surprinsă în timp ce se pregătea de emisiune. Întâi, în cabina de machiaj, încercând să își contureze buzele. 

”Dar nu e voie să mă filmați așa. Serios, nu aveți voie”, spunea Gabriela Cristea, părând deranjată că cineva îi strică ”imaginea de vedetă” și părea să fie deranjată că e înregistrată pe când își pregătea emisiunea. Probabil, de fapt, era deranjată de faptul că rochia de pe ea, asemănătoare cu capotul unei gospodine din perioada ceaușistă, nu era tocmai... telegenică. ”Nene, dar pe alții nu îi mai filmați?”, își întreba ea, exasperată, colegii, încercând să îndulcească vorbele cu un zâmbet ușor chinuit.

Gabriela Cristea s-a chinuit puțin să își ascundă lavaliera pe sub rochia-capot pe care o avea, microfonul trecându-l pe sub, cu îndemânare.

Gabriela Cristea se pregătește să devină mamă
Gabriela Cristea (42 ani)  este însărcinată şi va deveni pentru prima dată, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină, ea fiind gravidă în cea de-a 16-a săptămână.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro