Cum arată o căsnicie reuşită? Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu îşi dezvăluie secretele!

Invitaţi în emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars, Ileana Stana-Ionescu a povestit alături de soţul ei, Andrei Ionescu, cum şi-au menţinut relaţia de-a lungul anilor.

În emisiune au fost făcute dezvăluiri despre cum cei doi actori au avut o relaţie frumoasă, bazată pe prietenie. Intenţiile iniţiale n-au fost cele de a ajunge aici unde sunt acum, însă, destinul i-a adus împreună.

"Eu nu eram pregătit să mă căsătoresc şi nici nu visam. A fost o prietenie la început, mai ales profesională şi încet-încet, m-a păcălit. (...) Am fost la starea civilă şi o cunoşteam pe doamna de acolo şi mie îmi era ruşine, nu ştiu de ce. (...) Este un camarad perfect şi băieţoasă aşa, voluntară."


Când eşti lângă sufletul pereche, timpul nu pare să treacă şi se opreşte în loc. Cei 58 de ani petrecuţi împreună nu i-au îmbătrânit deloc pe cei doi actori. "Suntem de 58 de ani. Nu realizăm niciunul dintre noi atâta cantitate de vreme. Noi ne simţim ca la 30 de ani", spune actriţa despre percepţia timpului alături de omul pe care-l iubeşte.


Emisiunea "Dincolo de aparente" poate fi urmărită în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 13-14, la Antena Stars.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

Şocant! Vezi ce s-a întâmplat cu Ileana Stana Ionescu după ce a fost somată să părăsească locuinţa în care a stat cu chirie 31 de ani!

VIDEO / Ce a păţit Kanye West, noaptea, pe stradă. Vezi cum a fost luat pe sus şi de cine!

Cea mai drăguţă urare făcută de Will Smith! Vezi ce i-a spus soţiei sale, după 17 ani de căsnicie!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro