Cum arată Valentina și Aurel de la ”Mireasă pentru fiul meu” în costum de baie. S-au fotografiat și au postat totul pe internet

Valentina și Aurel / foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Au plecat de la ”Mireasă pentru fiul meu”, iar acum recuperează perioada pe care au petrecut-o în competiția matrimonială și își aduc aminte de momentele frumoase din viața lor de dinainte de concurs.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Valentina și Aurel sunt mai fericiți ca niciodată, iar ieșirea din casă se pare că le-a prins bine și sunt mereu cu zâmbetul pe buze, semn că certurile dintre ei au dispărut.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Cei doi și-au postat pe pagina lor de socializare o fotografie de când se aflau la mare.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Vizibil mai grăsuță decât atunci când se afla în competiția matrimonială, Valentina s-a lăsat fotografiată în costum de baie și a făcut furori la piscină, în timp ce Aurel le-a arătat tuturor celor de pe plajă că are un abdomen bine definit.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro