VIDEO / Cum i s-a schimbat Israelei viaţa după ce a intrat în moarte clinică: "Mi-am dat seama că Dumnezu m-a întors. Nu trebuie să-l dezamăgesc!"

Israela a intrat prin convorbire telefonică în cadrul emisiunii "Star Magazin" de la Antena Stars şi a vorbit despre perioada în care a fost în moarte clinică.

În urmă cu mulţi ani, Israela (68 de ani), a avut o sângerare în stomac şi a fost nevoită să stea în sala de operaţie 12 ore. În timpul operaţiei, soţia lui Liviu a intrat în moarte clinică, dar şi-a revenit şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu în fiecare zi pentru asta.

"Oamenii s-au panicat rău când au aflat că am fost în moarte clinică. Pragul cu moartea clinică l-am depăşit cu mult optimism. A fost semnal de la Dumnezeu că m-am întors. Probabil nu mi-am terminat misiunea pe pământ. Poate una din misiunile mele a fost această relaţie cu Liviu. Eu cred în divinitate.  Semnele le-am văzut după. Nu mi-am amintit. În momentul în care mi s-a luat volumul respiratoriu, am văzut acel fil în faţa ochilor. Mi-am dat seama că Dumnezu m-a întors înapoi şi nu trebuie să-l dezamăgesc. Am făcut toate eforturile să-mi revin. Să fiu pe picioare, să fiu activă, să fac voluntariat. În fiecare dimineaţă îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-am trezit", a declarat Israela, duminică, în emisiunea "Star Magazin" de la Antena Stars.

Sunt în pragul divorţului

Israela și Liviu formează unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. De curând s-au hotărât să divorţeze.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

Asta nu știai despre Israela. De ce poartă mănuși femeia de afaceri și care este secretul din spatele lor

VIDEO / Israela taie și spânzură. Nici nu mai vrea să audă de Liviu: ”Nu rămânem agățați”

Gestul incredibil pe care Liviu l-a făcut în direct! Nu i-a mai păsat că Israela îl priveşte. Faţa ei spune multe


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro