Le-a arătat sânii şi i-a făcut fericiți! Andreea Bălan îşi încântă fanii, de la mii de kilometri departe de casă

Andreea Bălan / foto: FACEBOOK

Andreea Bălan se află în vacanță alături de mama sa, de câteva zile, după un an plin de concerte.

După ce a vizitat Singapore, artista a ajuns în Malaysia, unde se distrează de minune în piscinele de acolo. Andreea nu uită niciodată de numeroșii săi fani și ține permanent legătura cu ei.

Spre deosebire de mulți artiști, ea comunică foarte des cu ei pe marginea fotografiilor pe care le postează. Andreea și-a încărcat pe pagina sa de socializare câteva fotografii, în care își întreabă fanii dacă ar trebui să sară sau nu în piscină. Aceștia au reacționat imediat și i-au cerut și o fotografie mai de aproape, că nu o văd prea bine, iar ea s-a conformat și a încărcat o nouă imagine cu ea.

Un alt prieten nu a fost mulțumit nici de aceste instantanee și a rugat-o să posteze o fotografie și cu spatele:
”OK, mă duc să fac și, între timp, uite alta cu spatele de acum 3 zile din camera de hotel”, i-a scris ea pe pagina sa de Facebook.

Andreea Bălan are, de câteva luni deja, o relație cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărțit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreței se vorbește că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simțind, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul de care avea nevoie.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro