Cum își susţine Simona Gherghe iubitul pe internet. Te-ai fi așteptat?

Simona și Răzvan / foto: FACEBOOK

Simona Gherghe are o frumoasă relație de dragoste cu Răzvan Săndulescu de câțiva ani, iar legea anti-fumat care a fost declarată ieri constituțională o afectează în mod direct.

Iubitul vedetei fumează foarte mult, după cum recunoaște prezentatoarea emisiuni ”Acces Direct”.

Simona a scris pe pagina sa de socializare despre viciul iubitului său și își îndeamnă prietenii să intre în articolul scris de acesta, în care își exprimă nemulțumirile legate de lacunele legii care va afecta milioane de români în curând.

”Răzvan, prietenul meu, e fumător. Fumează mult, spre foarte mult. Și în timp ce fumează, scrie despre legea anti-fumat. Cum câștigă statul de pe urma fumătorilor, cum câștigă companiile de tutun, cum câștigă și nefumătorii. Singurul lucru care NU există în lege e PREVENȚIA. Adică ce ar fi trebuit să fie, poate, cel mai important. Despre chinurile unui fumător, în articol”, a scris Simona pe pagina sa de socializare.

Simona Gherghe trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, de doi ani. Emisiunea "Acces Direct" poate fi urmărită de luni până vineri începând cu orele 17:30 pe Antena 1.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro