Cum îi spunea Nicu Ceauşescu Paulei Iacob? A fost felul lui de a-i mulțumi pentru ceea ce a făcut după ce-l părăsise toată lumea

Nicu Ceauşescu se ataşase foarte mult de avocata Paula Iacob. Dincolo de faptul că aceasta îl reprezenta în procesul ce îi fusese intentat de statul român pe chestiunile legate de implicarea lui împotriva revoluţionarilor din 89 şi nu numai, cel supranumit „Prinţişorul” avea o relaţie specială cu marea avocată.

Paula Iacob a fost ca o mamă pentru Nicu Ceauşescu

Nicu Ceauşescu, grav bolnav de ciroză hepartică, atunci când era apărat de avocata Paula Iacob obişnuia să meargă aproape zilnic în casa acesteia. Relaţia dintre el şi familia Paulei Iacob devenise una foarte apropiată, iar pe avocată ajunsese să o considere ca pe a doua lui mamă. „Nicu spunea că sunt ca a doua lui mamă. Era un om special. Un om deosebit”, a explicat Paula Iacob într-una din numeroasele emisiuni tv în care a vorbit despre Nicu Ceauşescu.

Citeşte şi:

VIDEO / Paula Iacob, atitudine vehementă cu privire la homosexuali şi atei: "Sunt invalizi mintal"

VIDEO / Paula Iacob, secretul iubirii purtate unui client: "Am încercat să mă opresc"

VIDEO / Paula Iacob, dezvăluiri despre cel mai important bărbat din viaţa ei: "Îmi spunea că sunt urâtă şi că am doar picioare frumoase"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro