Cum îşi va petrece Andra Sărbătorile Pascale: "Am acumulat oboseală, n-am avut timp de odihnă"

+3 click pentru
galerie

Andra şi fiica ei © Facebook

Andra este una dintre cele mai iubite artiste, iar dragostea pentru publicul său este transmisă prin fiecare melodie pe care o interpretează. Totuşi, numeroasele concerte şi evenimente pe care le-a avut în ultima perioadă nu i-au permis să se odihnească, iar vedeta aşteaptă perioada Sărbătorilor Pascale pentru a se relaxa împreună cu familia. 

Dacă în urmă cu câţiva ani, artista accepta concerte pe bandă rulantă, de sărbători, de data aceasta, a renunţat la angajamentele profesionale şi la veniturile financiare, pentru a sta cu familia. Andra a declarat, astăzi, într-o emisiune TV, că aşteaptă perioada Sărbătorilor de Paşte pentru a se relaxa împreună cu familia sa şi vedeta a mărturisit că va avea un ajutor de bază în bucătărie, pe fiica sa.

"Vom fi împreună, un grătar, ouă umplute, muzică bună. Până într-o vârstă voiam să plec.  Acum s-a acumulat oboseală, am avut activitate, am repetat mult pentru concerte, n-am avut timp de odihnă. Am nevoie să stau în familie... Am şi cuţite pentru copii şi îi pun şi ei să mă ajute... pe Eva să facă maioneza şi să simtă că o ajută şi ea pe mami. Sunt lipiţi de mami, acum am emoţii. David a plecat în tabără trei zile, am încredere... au învăţat să fie independenţi... Sper că aşa cum am petrecut eu sărbătorile când eram mică sunt aşa cum le petrec acum copiii mei." a declarat Andra.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro