Cum l-a cucerit noua iubită pe Guță? Avem detalii EXCLUSIVE și imaginile cu care l-a făcut pe manelist să își piardă mințile după ea

+16 click pentru
galerie

Nicolae Guță pare să fie extrem de fericit alături de bruneta care a înlocuit-o în iatacul său pe Cristina, blonda care este încă soția lui. Și, spun sursele noastre, nici nu ar putea fi altfel, având în vedere că manelistul a găsit persoana care reușește să îl facă să uite de soția lui.

Nicolae Guță pare că s-ar fi îndrăgostit de o brunetă, tinerică, tunată și focoasă. De altfel, manelistul este, acum, atât de îndrăgostit de calitățile tinerei cu pricina încât și la evenimentele la care este invitat merge cu ea de mână și, în timp ce cântă, o ține lângă el, o atinge sau o mângâie pe sub masă, provocându-i acesteia un zâmbet care poate ”băga boala” în alți bărbați.


Dar, până să ajungă la diverse evenimente alături de Anamaria, Nicolae Guță a trebuit să fie convins că ar fi bine să își refacă viața. Iar cea care a făcut-o este Anamaria, bruneta care, prentru ”a-l agăța” pe manelist a depus eforturi cât se poate de serioase. Mai exact, la început, au discutat prin intermediul conturilor de socializare, după ce artistul a remarcat-o, probabil, la vreuna dintre multele sale cântări.

Apoi, Anamaria, pentru a-l face pe Guță să uite de blonda cu care este însurat încă, a început să îl asalteze cu mesaje foto. În care, evident, își punea în evidență formele perfecte pe care le are, mai ales că trecuse deja și pe la medicul estetician și își tunase simțitor bustul. Iar artistul, încet-încet, a cedat tentației, mai ales că, așa cum se știe, este extrem de sensibil când vine vorba de frumusețea femeilor.


Rezultatul este, deja, știut. Anamaria a devenit noua lui iubită, se afișează fericiți împreună și, pare-se, bruneta se bucură de întreaga atenție a manelistului, acesta copleșind-o cu tot felul de cadouri.
Nicolae Guță vrea să divorțeze
Divorțul de Cristina este, pentru Nicolae Guță, inevitabil. Și, pentru liniștea manelistului, cei doi au făcut o înțelegere care, teoretic, ar trebui ”parafată” cât de curând de părțile implicate. Astfel, pe lângă apartamentul din București și o mașină de superlux, Cristina va avea și viitorul asigurat. Iar asta pentru că, susțin apropiați de-ai manelistului, blondina va încasa, lunar, conform înțelegerii lor, o sumă importantă de bani, vorbind aici de câteva mii de euro, suficienți pentru a avea un trai mai mult decât decent.
 Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro