Cum l-a descoperit Andreea Esca pe jurnalistul Andrei Gheorghe: "Aşa a rămas până ieri"

Andreea Esca şi jurnalistul Andrei Gheorghe, care a murit la vârsta de 56 de ani © Arhivă

Andreea Esca a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant legat de dispariţia jurnalistului Andrei Gheorghe. Aceasta a povestit cum l-a descoperit pe acesta.

Citeşte şi Andrei Gheorghe ar putea fi incinerat. Ce au descoperit medicii legiști în urma autopsiei

Andreea Esca a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care spune cum a reuşit să-l descopere pe jurnalistul Andrei Gheorghe.

"Într-o noapte eram în maşină către casă şi l-am auzit la ProFm. M-am dus direct în studioul radioului din Calea Victoriei să văd cum e omul din spatele acelei voci fascinante, din spatele acelui discurs atât de liber. Aşa l-am descoperit pe Andrei Gheorghe. Aşa a rămas până ieri. Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul transmis de Andreea Esca pe reţelele de socializare. 

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro