Cum s-au împărțit sarcinile în familia lui Nicolae Guță? Avem îmagini cu ce face Cristina cât el e plecat la muncă

+3 click pentru
galerie

Căsătoriți de câteva luni deja, Cristina și Nicolae Guță par să își fi împărțit, în amănunt, atribuțiile casnice. Și, din ceea ce se poate observa, manelistul nu a ieșit, absolut deloc, în avantaj.

Mai exact, după ce i-a interzis să se mai vadă cu fostele sale iubite, chiar dacă are copii cu acestea, și după ce a pus stăpânire pe ”finanțele” manelistului, blondina Cristina pare să se distreze foarte bine. Mai ales când lipsește Nicolae Guță, ocupat până peste cap să cânte la diverse paranghelii și, evident, să aducă bani acasă.
Așa s-a petrecut și într-una dintre zilelel trecute în momentul în care Guță a fost nevoit să meargă să cânte la o chermeză, iar Cristina a decis că nu are chef să meargă să îl supravegheze. Și nici nu avea cum să aibă chef să meargă cu el, având în vedere că avea întâlnire cu mai multe amice de-ale sale, fetele fiind decise să își facă de cap într-unul dintre cluburile de manele din București. Iar în respectivul loc, Cristina, plecată cu o sumă mare de bani primită de la manelistul care a produs-o cu sudoarea frunții, a fost extrem de generoasă cu amicele sale și a plătit întreaga cosmuație făcută, chiar dacă asta a inclus și câteva sticle de șampanie și alte mărunțișuri care au dus nota de plată la cateva mii de lei.
Guță și Cristina vor mulți copii
De curând, la una dintre primele întâlniri dintre cei doi de după împăcare, Guță i-a spus  Cristinei, mai romantic ca niciodată, că o vrea de soție. Și că vrea ca nunta să aibă loc anul acesta, în vară, iar Cristina să îmbrace rochia de mireasă, să devină, oficial, doamna Guță. Și evident, să trăiască fericiți împreună, să facă copii și, normal, manelistul îi promite în schimb că va fi soțul perfect, că nu o va mai agresa niciodată și că nici nu o va înșela. Iar acum câțteva săptămâni, de mână, cei doi au spus cel mai important ”DA” din viața lor, pecetluindu-și jurămintele făcute în fața ofițerului stării civile cu o sărutare apăsată.
Dacă vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro