Cum se comportă Liviu Vârciu cu cea care îi va oferi un copil: "Ea nu zice nimic"

Liviu Vârciu şi Anda Călin © Instagram

Relaţia dintre Anda Călin şi Liviu Vârciu i-a surprins pe toţi şi, deşi bruneta urmează să îi aducă artistului pe lume un bebeluş, nimeni nu a crezut că prezentatorul TV a putut fi "îmblânzit". Totuşi, potrivit lui Aurelian Temişan, vedeta se comportă foarte frumos cu iubita lui.

Liviu Vârciu îşi răsfaţă iubita foarte mult, mai ales că aceasta îi va oferi un copil în următoarele luni. Totuşi, chiar dacă o tratează ca pe o prinţesă, tot vedeta este capul familiei. Aurelian Temişan a povestit şi cum se simte viitoarea mămică.
"El cu Anda este de o fineţe... Când vorbeşte cu Anda e la fel de obraznic în exprimare, dar o ocroteşte. Era foarte bine şi îl ascultă. E de o blândeţe fata. Nu că nu iese din cuvântul lui, îl ascultă când vorbeşte. Ea e cuminte, jovială. El dacă vrea să dea muzica tare, ea nu zice nimic", a declarat juratul de la "Te cunosc de undeva" la Antena Stars.

Totodată, întrebat dacă există şansa ca Liviu Vârciu să o ia pe Anda Călin de soţie, Aurelian Temişan a spus că acest lucru nu este imposibil: "Puţin şantajat, eu cred că ar putea să se căsătorească".

Sunt împreună din ianuarie 2017
Anda Călin şi Liviu Vârciu sunt împreună de la începutul anului 2017 şi urmează să devină părinţi, în câteva luni. Superba brunetă a rămas însărcinată la vreo 2-3 săptămâni după ce s-a cuplat cu faimosul Don Juan, iar în prezent e deja în al doilea trimestru de sarcină.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro