Cum şi când a convins-o Gerard Butler pe Mădălina Ghenea să facă sex cu el! Dezvăluiri intime făcute de starul de la Hollywood / Video

+2 click pentru
galerie

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea s-au văzut, s-au plăcut, dar la sex nu au ajuns! Cel puţin nu din prima seară! Actorul scoţian a dezvăluit, recent, în cadrul celebrei emisiuni a lui Howard Stern că frumoasă româncă nu a căzut la aşternut de la prima întâlnire.

„Ne-am întâlnit la petrecerea de după deschiderea unei galerii de artă din New York. A urmat o noapte magică în care tot ce am făcut a fost să probăm pălării la mine acasă”, a declarat actorul, precizând că nici măcar nu a sărutat-o pe Mădălina Ghenea în acea seară.

Actorul a povestit însă cum trei zile mai târziu se afla la uşa casei Madalinei din Milano, aşa cum îi promisese în noaptea în care s-au cunoscut.

"Vorbea la telefon cu sora ei, am sunat-o, i-am spus că sunt in Milano şi a luat-o razna", a dezvăluit Butler.

Jurnalistul Howard Stern a profitat de moment şi l-a întreabat pe actor dacă atunci a fost momentul în care au făcut sex. Sincer şi parcă puţin emoţionat, astarul a răspuns fără să stea pe gânduri: "Da".

Dragostera lor a ţinut însă doar câteva luni, iar, în prezent, cei doi nu mai formează un cuplu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro