Cum ține doliu Cătălin Botezatu și cine e bruneta focoasă care îi alină suferința? Imagini EXCLUSIVE

+6 click pentru
galerie

După ce, în urmă cu puțin timp, Cătălin Botezatu a anunțat că suferă cumplit din cauza decesului mătușii sale, designerul vestimentar pare să își fi revenit pe deplin. Sau, cine știe, se consolează cum știe el mai bine.

Mai exact, creatorul de modă pare să se bucure din plin de înțelegerea ;i compasiunea unui designer la început de drum, dar cu forme care ar băga în boală și un sfânt. Simona Iacob pe numele ei, cunoscută pentru câteva scandaluri conjugale în care a fost implicată, pare să fi reușit să îl facă pe îndoliatul Cătălin să zâmbească din nou și, din atingerile pe care le-au împărțit într-o serie de fotografii, pare să îl fi făcut pe celebrul creator de modă să simtă, din nou, ce înseamnă bucuria de a trăi.
Celebritatea Simonei Iacob vine în urma unui presupus amantlâc care ar fi avut loc între ea și un fotbalist celebru, cei doi fiind surprinși împreună în ipostaze mai mult decât grăitoare, dar relația lor nu a durat decât câteva zile. Apoi, s-a tot discutat de o relație între ea și Mario iorgulescu, niciunul neconfirmând însă pasiunea pe care ar fi trăit-o.
Cătălin Botezatu este în doliu după ce, în urmă cu mai bine de so spătămână, mătuşa lui a încetat din viaţă. Conform unei surse din anturajul designerului, împrejurările în care femeia şi-a pierdut viaţa prezintă mai multe suspiciuni, iar cazul a fost încadrat ca moarte suspectă de către autorităţi. Şi asta pentru că, ambulanţa ce a fost solicitată să îi acorde primul ajutor femeii în cauză a ajuns cu o întărziere de aproximativ 20 de minute, fără să aibă în dotare un defibrilator. Mai mult decât atât, celebrul designer este foarte revoltat de faptul că, mătuşa lui nu a fost preluată la timp de medicii din secţia de Urgenţe a Spitalului din Alexandria, fiind lăsată în agonie timp de 20 de minute, care din punctul lui de vedere i-au fost fatale.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro