VIDEO / Cum trăieşte Oana Roman cu bani puţini: "Rochia de Revelion m-a costat 50 de lei"

+3 click pentru
galerie

Oana Roman © Facebook

Oana Roman a început anul 2018 cu gânduri încărcate de emoție și de spiritualitate. Aceasta a declarat că anul care a trecut a fost unul bun pentru ea şi îşi doreşte ca noul an să fie asemănător.

Vedeta a fost invitată în emisiunea "Răi da' Buni" unde a vorbit despre situaţia sa financiară, dar şi cea mamei sale, şi a mărturisit că nu îşi permite unele lucruri, pentru că s-au dus vremurile în care trăia pe picior mare. 

 "Am avut perioade în care spărgeam foarte mulţi bani, îi cheltuiam aiurea, câştigam mult şi nu s-a ales nimic din ei. Acum am copil, mă uit la cheltuieli. Îmi lipseşte că nu mai pot acum să călătoresc cum călătoream cândva. Din păcate, în ultimii ani nu s-a mai întâmplat acest lucru. Încerc să mă limitez şi am învaţat că poţi trăi decent cu bani puţini. Nu suntem săraci, avem bani puţini, aşa îmi spunea mereu mama. Asta nu înseamnă că eram săraci, aveam o limită. Rochia de Revelion m-a costat 50 de lei, nu-mi permit să dau 10 milioane pe o rochie. Marius îmi spune să nu mai cheltui, dar eu pentru mine cheltui puţin. Mama a primit o somaţie, era legată de debite, nu de evacuare, nu e încă rezolvată, a fost foarte afectată de aceea hârtie, dar acum ştim ce avem de făcut." a declarat Oana Roman

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro