Cum vrea să scape de probleme Cristi Boureanu? Paparazzii Spynews.ro l-au surprins în ipostaze EXPLICITE! VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cristian Boureanu pare să facă orice pentru a trece peste problemele pe care le are în Justuție. Și, pare-se, nu sunt deloc puține. Iar din acest motiv a apelat la o soluție care, cu siguranță, îi va oferi... liniște.

Mai exact, zilele trecute, fostul politician a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce, de mână cu frumoasa lui logodnică, Laura Dincă, a mers la o slujbă la care, mai pios ca niciodată, a asistat în întregime, nedezlipit de partenera lui de viață.
Și, după ce, timp de mai bine de o oră, s-a rugat și a intonat cântecele bisericești de rigoare, cu o ardoare care sugera că el chiar are pentru ce se ruga,  Boureanu a așteptat, răbdător, să primească binecuvântarea Înalt Preafericitului Daniel, cel care a ținut, de altfel, slujba, și, apoi, vizibil mai liniștit, a plecat, de mână cu Laura, de la Biserică. Și, îmbrăcați decent, lejer, cei doi au mers până la mașină cu un pas mic, bucurându-se de vremea perfectă de afară, Cristian preferând să viseze cu ochii deschiși cât timp Laura vorbea la telefon. iar odată ajunși la mașină, cei doi s-au îndreptat direct spre casă, pentru un prânz între patru ochi, unul care să îi unească și mai mult...
Cristi vrea să se căsătorească cu Laura?
Laura Dincă, spun sursele noastre, vrea să se căsătorească cu fostul politician imediat cum problemele lui legale vor dispărea, dovedindu-i în acest fel că îl iubește enorm și că îl susține indiferent de situație.
În seara zilei de 8 iunie Cristi Boureanu a iscat un scandal de proporții cu oamenii legii, după ce fostul parlamentar a lovit în zona inghinală și i-a prin mâna în portiera mașinii unui polițist care, apoi, l-a făcut KO cu un pumn plasat în maxilar. Fostul deputat se află în arest pentru 30 de zile şi riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare. Între timp însă, polițistul care l-a pocnit atât de tare pe Cristian Boureanu face obiectul unei cercetări disciplinare și, în plus, are deschis și un dosar penal pentru faptele sale.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro