Cuplu ȘOC! Atenție, este implicat Liviu Vârciu! Și încă un bărbat! Vor reuși să își extazieze fanele?

Face ce face Liviu Vârciu și reușește să uimească pe toată lumea. Iar acum, probabil, își va lăsa mască toate fanele pentru că, spre surpriza tuturor, va face cuplu cu... un bărbat. Și asta, culmea, asumat, urmând ca, săptămână de săptămână, să se afișeze în compania lui, cel puțin o dată.

Mai exact, marea surpriză a oului sezon ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, emisiunea concurs plină de vedete, va fi duetul format între Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cei doi băieți anunțându-se deja ca favoriți ai publicului și promițând că se vor ține de o mulțime de năzbâtii de-a lungul filmărilor.
Atât Liviu, cât și Andrei sunt foști participanți în cadrul acestui show, însă este pentru prima oară când publicul îi va vedea în această ipostază, cea a unui cuplu/duet pe scenă. Ideea de grup nu le este însă străiană, Liviu făcând parte, în anii ’90, din trupa L.A, iar Andrei este jumătatea trupei ”Alb Negru”.
Câștigătorul sezonului trecut, Florin Ristei, va reveni la “Te cunosc de undeva!”, în calitate de invitat special. Împreună cu formația sa, FreeStay, Florin va realiza, în fiecare ediție, un moment artistic prin care va omagia câte un mare artist roman, readucând în atenția publicului cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestuia.
Printre ceilalți concurenți care vor urca pe scenă se numără și Feli Donose, Theo Rose, George, Liviu Teodorescu, Anca Țurcașiu, Paula Chirilă, Rareș Dragomir și Nicolaeta Nucă.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro