Cuplu șoc în showbiz! Fostul iubit al Roxanei Nemeș a pus mâna pe o nutriționistă celebră

+3 click pentru
galerie

Călin Hagima și Roxana Nemeș s-au despărțit de ceva vreme din motive pe care au încercat să le țină cât mai departe de ochii și urechile curioșilor. Cu toate acestea, pare-se, bărbatul pentru care Roxana și-a părăsit impresarul s-a reorientat rapid.

”Da, ne-am despărțit, viețile noastre o luaseră pe căi diferite”, spunea, acum ceva vreme, Roxana Nemeș. Iar Călin Hagima, fostul ei iubit, a preferat să nu scoată niciun cuvând cu privire la viața lui amoroasă și la motivele pentru care a renunțat la Roxana Nemeș. Dar, punând lucrurile ”cap la cap”, noi le-am aflat. Mai exact, se pare că fostul iubit al blondei se simte extrem de bine în apropierea unei nutriționiste celebre. Pe care, acunci când o aduce de la mare, susțin e că o duce ”acasă”. La el, la ea, încă nu ne-am lămurit, dar cert este că între Călin Hagima și Cori Grămescu este o relație cât se poate de serioasă, cei doi simțind nevoia să se țină de mână și atunci când bărbatul este la volan și, teoretic, ar trebui să conducă cu amândouă.
De altfel, spun gurile rele, Călin Hagima era nemulțumit de mai multă vreme de relația pe car eo avea cu Roxana Nemeș, cu atât mai mult cu cât artista părea mai interesată de dieta pe care trebuia să o țină pentru a-și păstra formele decât de ceea ce se întâmpla între ei. 
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro