Cuplurile din casa "Mireasă pentru fiul meu" se întrec în intimităţi! Alţi doi concurenţi au căzut în ghearele pasiunii: "Se călăresc imediat"

foto: facebook

Cuplurile din casa "Mireasă pentru fiul meu" 5 se întrec în intimităţi, la limita regulii 25. Alţi doi îndrăgostiţi s-au lăsat pradă pasiunii şi au uitat de camerele de filmare.

Adriana şi Valentin, cel mai controversat cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu", stârneşte noi dispute. După ce i-au criticat pe ceilalţi concurenţi pentru momentele intime, acum au căzut chiar ei pradă simţurilor.

foto: facebook

Fanii emisiunii au fost revoltaţi de imaginile cu cei doi şi i-au criticat aspru: "Na, capra! Acum nu te vede mă-ta? Că pe alţii ştii să-i critici. Parcă ieri ai zis şi tu şi ţapul că vă respectaţi părinţii! Libidinoşilor" / "Ăştia imediat se călăresc, apoi acum nu-i ruşine de mă-sa, că se uită la TV, sau numai când fac alţii îi ruşine de mă-sa." / "Ţi-e scârbă să te uiţi la ăştia doi."

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro