CUTREMURĂTOR! Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, mesaj alarmant pentru populaţie! „Extratereştrii vor veni pe Pâmânt ca o forţă...”

+2 click pentru
galerie

Maria Ghiorghiu, mesaj alarmant către populaţie © facebook.com

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, cea care a prevăzut până acum atâtea tragedii, oferă populaţiei noi motive de îngrijorare. Aceasta a postat pe blogul său personal, un mesaj tulburător adresat întregii ţări, în care anunţă venirea unei forte pe Pământ.

 4 Decembrie 2017,ora 4,13 zori de zi !

"Majoritatea Semenilor noştri ,neagă existenţa FRAŢILOR noştri EXTRATEREŞTRI.Aceşti Semeni ai noştri care nu numai că neagă EXISTENŢA EXTRATEREŞTRILOR,dar mai aruncă şi cu noroi şi jigniri în cei care susţin EXISTENŢA EXTRATEREŞTRILOR. Ei cred că ,numai noi suntem buricul UNIVERSULUI întreg creat de DUMNEZEU .
Nu fraţilor ! Nu suntem singuri în UNIVERS !!! CATEGORIC nu suntem singuri în UNIVERS ! DUMNEZEU a mai creat şi alte LUMI pe alte PLANETE nedescoperite încă de pământeni", a scris clarvăzătoare pe blogul personal.

În aceeaşi postare, Maria Ghiorghiu ţine să menţioneze că extratereştrii vor ajunge în curând pe Pământ!

"Extratereştrii fraţilor, vor veni curând !
Întotdeauna EXTRATEREŞTRII au dorit şi doresc BINELE PĂMÂNTENILOR.
Ei au scăpat Pământenii din multe CATASTROFE naturale sau provocate de mâna omului. Eu i-am vazut de multe ori,cum ţineau Pământul ca să nu se cutremure prea tare;cu umerii lor,cu trupul lor plin de sudoare ţineau Pământul; dar şi ei transpiră ca şi noi. De multe ori îi vedeam construind case,sau reparând cisterne de petrol şi gaze.
EXTRATEREŞTRII vor veni pe PĂMÂNT ca o FORŢĂ a BINELUI; ca un colac de salvare pentru Omenire", a continuat Maria Ghiorghiu pe blogul său personal.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro