Dacă divorțează de Cristina, Guță rămâne fără nimic! Răsturnare de situație în scandalul conjugal al manelistului

+2 click pentru
galerie

Divorțul dintre Cristina și Nicolae Guță pare să devină din ce în ce mai complicat și o afacere din ce în ce mai proastă pentru manelist. Pentru că, pare-se, blondina care îi este încă soție îl are pe artisty ”la degetul mic”.

Mai exact, ne-au dezvăluit surse apropiate Cristinei, blondina este de-a dreptul relaxată când vine vorba de căsnicia ei. și, are și toate motivele, mai ales că Nicolae Guță a semnat un contract înainte de a o lua de nevastă. iar contractul cu pricina, spun sursele noastre, foarte bine informate, prevede, negru pe alb, că, dacă manelistul ”greșește”, va plăti scump. Și că, în cazul unui divorț, Nicolae Guță va fi nevoit să se despartă de o adevărată avere. Mai exact, va rămâne fără casa din București, va fi nevoit să treacă pe numele Cristinei jumătate din tot ce are și, mai mult decât atât, să îi plătească, lunar, o pensie de întreținere babană: 4.000 de euro.
”Cristina cred că vrea să divorțeze, dar când i-a amintit lui Guță de contractul pe care l-au semnat în fața notarului, Nicolae a înlemnit. Uitase că trebuie să renunțe la atât de multe. De atunci, Cristina este mai relaxată ca oricând, este convinsă că manelistul se va întoarce, în genunchi, la ea”, ne-a spus o apropiată de-ale Cristinei.
Guță o înșală cu o moldoveancă fierbinte
Nina este o tânără originară din zona Moldovei, de profesie  hair stylist. Pentru a-i câştiga inima, aceasta l-a atins pe Nicolae Guţă la coarda sensibilă. Surse din aturajul manelistului ne-au dezvăluit faptul că Nina i-a promis cântăreţului că îşi doreşte să-i ofere un moştenitor. 
Nicolae Guță, pe numele său real Nicolae Linguraru, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și compozitori de manele. 
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro