"Dacă nu Fizz, atunci cine" să se reapuce de muzică? "Ţelul meu nu este să ajung la radio"

Bogdan Croitoru, aka Fizz a revenit în prim-planul showbizz-ului românesc, şi anunţă că este abia la început. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", moderată de Cristian Brancu şi Majda Aboulumosha.

Cu această ocazie, celebrul Fizz a povestit şi ce-a făcut în ultimii 3-4 ani, în care a dispărut din lumina reflectoarelor. Se consideră un tenace om de afaceri, îi place adrenalina şi să rişte bani, pentru a-i înmulţi. În ultimii ani, acesta a investit în Bursă, cumpărând numeroase acţiuni la Facebook şi Apple, companiile în care acesta îşi pune toate speranţele. Nici măcar conflictele internaţionale nu l-au făcut să-şi retragă susţinerea.

"Numai oamenii laşi se retrag, la prima bătaie de vânt. Eu sunt un om de afaceri, un investitor, eu nu fac bişniţă. Îmi place să fiu la curent cu tot ce se întâmplă pe piaţă. Ca să ai succes trebuie să respecţi două condiţii: nu te panichezi şi nu te lăcomeşti", a declarat artistul.

Cu toate acestea, Fizz se întoarce în muzică! Face ce face şi îşi pregăteşte întoarcerea pe sticlă. După supranumele "Bob Taylor", Bogdan Croitoru s-a întors la renumele de "Fizz" şi şi-a lansat noul videoclip. Melodia se numeşte "Fizz-Fizz Models" şi a primit recenzii foarte buni, fapt ce l-a determinat să revină în muzică. 

"Ţelul meu nu este să ajung la radio, am casa mea de producţie, depind doar de mine", a declarat acesta.

M.C.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro