VIDEO / Dacă voia o noapte de amor nebun cu ea trebuia să treacă testul. Ce condiţie îi punea Israela soţului ei înainte să ajungă în pat

Israela şi Liviu au probleme serioase în căsătorie, iar de curând cei doi au ajuns la concluzia că este mai bine să divorţeze, însă femeia a punctat câteva dintre lucrurile care i-au adus în acest impas.

Prezentă în cadrul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1, Israela şi-a amintit de condiţia pe care i-a pus-o lui Liviu, în prima lor seară de amor. "I-am zis că face amor cu mine dacă nu bea alcool 24 de ore.", a declarat aceasta.

Conform ei, aceasta era şi o încercare de a-l face pe soţul său să renunţe la consumul de băuturi alcoolice. "Strategia mea a fost să îl fac să îşi conştientizeze problema şi să o rezolve.", a mai punctat Israela.

Israela și Liviu formează unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. De curând s-au hotărât să divorţeze.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Imagini şocante! Liviu, soţul Israelei, bătut măr: "Am fost călcat în picioare ca un preş!"

Nu o să îţi vină să crezi cum decurgea o partidă de amor între Israela şi Liviu. Motivul pentru care nu-şi dădea hainele jos e incredibil

Dragoste cu năbădăi. Israela face mărturisiri uluitoare despre viaţa intimă: "Liviu m-a forţat să fac amor cu el"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro