Dan Badea, probleme URIAȘE de sănătate chiar înainte de nuntă! Declarații EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

Dan Badea, probleme URIAȘE de sănătate chiar înainte de nuntă! Declarații EXCLUSIV © Facebook

Dan Badea, unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi din România, s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate chiar înainte de cel mai important eveniment din viaţă.

Chiar înainte de nuntă, simpaticul Dan Badea a avut parte de un moment extrem de neplăcut. Cu ceva timp în urmă, medicii i-au dat lui Dan Badea un diagnostic deloc îmbucurător. Mai exact, după ce a fost supus unor analize amănunţite, specialiştii i-au dat verdictul și i-au spus că suferă de pietre la rinichi. Aşa că mai mult de nevoie, decât de voie, îndrăgitul artist a fost nevoit să respecte cu mare stricteţe un tratament prescris de medici.

„Am avut pietre la rinichi. Dar acum am scăpat de ele. Am urmat un tratament şi totul este bine. Ultimele analize au confirmat acest lucru, pietrele cu pricina au fost eliminate. Aşa că nu mai este nicun fel de problemă, acum”, ne-a mărturist Dan Badea.

A spus „DA” în faţa ofiţerului Stării Civile

După o experiență catalogată de-a dreptul nefericită în compania Lorei, Dan Badea a decis să ”recidiveze”. Așa că, în urmpă cu doar câteva săptămâni, simpaticul comediant și-a rostit jurămintele alături de noua lui soție, Mădălina Drăghia, în faţa ofiţerului Stării Civile.

Dan Badea a încercat, prin toate mijloacele, să o cucerească pe Mădălina şi, până la umă, a reuşit. Mai mult, actorul de stand-up comedy şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o în căsătorie, chiar de Revelion, într-un cadru de vis, în America.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro