VIDEO / Dan Capatos a spus cine este iubitul Adrianei Bahmuţeanu: "Eu vă dau binecuvântarea"

A ieşit soarele şi pe strada ei. Adriana Bahmuţeanu radiază de bucurie în ultima perioadă şi se pare că tonusul bun pe care îl are se datorează şi unui misterios amorez.


Dan Capatos a dat-o de gol pe Adriana Bahmuţeanu şi a făcut publică identitatea bărbatului cu care vedeta are o relaţie. "Tot ce ştim este că îl cheamă Mihai. Este un început de relaţie. Numele de familie începe cu "E". Eu vă dau binecuvântarea. O să însist mai mult atunci când o să ştiu că eşti de acord.", a declarat prezentatorul emisiunii "Un show păcătos".

De cealaltă parte, Adriana Bahmuţeanu a preferat să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa ei personală şi nu a dat prea multe detalii despre bărbatul care i-a picat cu tronc. "În momentul în care o să am o relaţie în adevăratul sens al cuvântului o să vă anunţ. Eu sunt foarte fericită, împăcată cu mine.", a declarat Bahmu în cadrul emisiunii "Un show păcătos".

Adriana Bahmuţeanu este mama a doi băieţi pe care îi are din căsnicia cu Silviu Prigoană. Ea este prezentatoarea emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Adriana Bahmuţeanu, ÎNLOCUITĂ! Cine prezintă emisiunea "Necenzurat"

EXCLUSIV! Inevitabilul s-a produs: Adriana Bahmuțeanu și-a luat copiii și a plecat de acasă

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro