VIDEO / Dan Capatos, mărturisire neaşteptată: "Nu cred în fidelitatea pe viaţă!"

Invitat în emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars, Dan Capatos a făcut mărturisiri neaşteptate despre viaţă, căsnicie şi mama lui.

Prezentatorul emisiunii "Un show păcătos" susţine că nu crede în fidelitate pe viaţă. Dan Capatos a recunoscut că nu este genul de bărbat romantic, dar nu suportă indivizii care sunt violenţi cu femeile.

"Orice om îşi permite să înşele, dar ţine de modul tău de a fi. La ai mei am văzut 46 de ani de căsnicie fericită. La mine deocamdată sunt, oficial, 11, neoficial, 16. Dacă o fi să-i egalez, bine, dacă nu, iarăși bine. Nu cred în fidelitatea pe viaţă. Respect toate femeile pe care le-am iubit. Acum iubesc una singură. Nu există la mine violenţă verbală, în niciun caz înjurături sau jigniri foarte dure. Am mâncat destulă bătaie de la mama. Ea a avut o meserie dură, asistentă medicală. Eu nu încurajez violenţa asupra femeilor. Nu suport oamenii care ţipă la femei, le înjură, nici nu mai zic să le lovească. Am apărut în presa străină pentru că şi lor li s-a părut o ştire de tabloid. Dacă eşti un bărbat normal ar trebui să-ţi fie ruşine să faci aşa ceva. În anturajul meu nu am bărbaţi bătăuşi. Sărutul mâinii mi se pare un gest rece pentru doi oameni care au trecut prin atâtea. Nu sunt un romantic. Tata nu a fost deschis, era mai introvertit. Nu a vorbit cu mine despre femei", a declarat Dan Capatos, sâmbătă, în emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars.

Dan Capatos şi Monica sunt împreună de 16 ani şi sunt căsătoriţi de 11 ani. Cei doi au un băiat pe nume Andrei. "Un show păcătos" este o emisiune de divertisment difuzată la Antena 1 și prezentată de Dan Capatos ce poate fi urmărită de luni până joi.

A.B

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Dan Capatos, un "păcătos" sensibil: "Am văzut 46 de ani de căsnicie fericită"

VIDEO / Prima reacție a Israelei, după ce a aflat că soțul ei a fost prins cu o femeie în parc

VIDEO / Israela și-a adus aminte de vremurile bune și a șocat pe toată lumea la ”Un show păcătos”: ”Sper să nu creadă lumea că m-am drogat”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro