Dan Capatos, REVOLTAT: "E nedrept ce ni se întâmplă!"

Dan Capatos este revoltat din cauza petiţiei conform căreia românii cer CNA-ului să desfiinţeze emisiunea "Un show păcătos", dar şi alte emisiuni de acelaşi tip.

Dan Capatos are de gând să lupte pentru libera exprimare şi pentru ca emisiunea să nu se închidă. Prezentatorul emisiunii este uluit de vedetele care susţin această petiţie, deşi au apărut şi ele la emisiunile de tipul "Un show păcătos" sau "Wowbiz".

"Dacă astăzi mă vor închide pe mine, mâine vor închide pe alţii. Eu sunt primul care voi merge de mână cu Mădălin Ionescu să ne luptăm pentru libertatea de exprimare. E nedrept ce ni se întâmplă. Despre ipocrizia din România s-ar putea scrie volume întregi, referitor la mesajele pe care le-au scris Mutu şi Bianca Drăguşanu", a declarat Dan Capatos, joi, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Reacţia lui Dan Capatos după ce bătaia pe care i-a dat-o Nicolae Guţă amantei sale a ajuns în paginile ziarelor din străinătate: "Suntem mândri!"

VIDEO / Scandal în direct între "păcătoasa" Chivu și Cătălin Bordea: "Ultima dată când am fost la o fată ca Loredana i-am dat..."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro