Dan Negru, despre CELEBRUL AMANTLÂC: "Am o bombă de presă. L-au arestat din patul amantei"

Dan Negru, unul dintre cei mai apreciaţi oameni de divertisment din România, face dezvăluiri incendiare despre un amantlâc de zile mari.

Negru spune despre bărbat că a fost arestat chiar din patul amantei şi se ştie faptul că el avea o patimă pentru femei. Pasionat până în măduva oaselor de istorie, a încercat să îmbine mondenul zilelor noastre cu istoria. Ca un adevărat om de divertisment, Negru şi-a ţinut cu sufletul la gură prietenii virtuali până la ultimul cuvânt...când surpriză.

"Bomba de presă" cu care Dan a vrut să îi ducă pe internauţi în sfera tabloidului este un fapt mai vechi. Unul dintre cele mai comentate subiecte din ultimele zile este povestea în care sunt implicaţi Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. Fostul model este însărcinat, iar prin târg se speculează o eventuală relaţie cu iz de amantlâc între ea şi fostul acţionar de la Dinamo. "Am o bombă de presă legată de amantlâcul celebru despre care vorbește toată presă. Nimeni nu a vorbit pubic despre asta până acum : arestarea lui s-a făcut chiar din apartamentul amantei! De acolo a fost ridicat de poliție! Soția legitimă știa despre amantă demult și i-a tolerat inclusiv copiii nelegitimi. Toți cei din jurul lui îi știau patimă pentru femei, nu era nicio noutate, dar arestarea acestuia chiar din apartamentul amantei a fost ținută sub tăcere.Stenogramele pot fi făcute publice ! Căpitanul care l-a arestat din patul amantei se numește Costiescu și are declarații la poliție în acest sens. Verifcabil în bază de date a poliției. De fapt, totul e pregătit pentru că pe 24 ianuarie să fie din nou în atenția presei. Așa cum se întâmplă în ultimii 157 de ani, în fiecare ianuarie...El, Alexandru Ioan Cuza, soția, Elena Cuza, amantă, Măria Obrenovici...Poate așa ne place istoria ?!", a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru este prezentatorul emisiunilor "Te pui cu blondele" și ”Șerifi de România”. În prezent, au loc preselecții și pentru ”Next Star”, emisiunea fenomen a României. Dan are doi copii, Daria și Bogdan.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Transformarea anului! Recunoaşteţi personajul din spatele măştii? Indiciu: e unul dintre cei mai iubiţi moderatori TV

Dan Negru, încântat de ce a văzut: ”M-am liniștit. Copiii mei au speranțe”

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro