Dana Nălbaru, clipe de groază! Cei doi copii ai artistei, grav bolnavi: "Trebuie să rămâi calmă, pozitivă şi să le dedici timpul 100%"

foto: facebook

Dana Nălbaru trece prin clipe de groază! Ambii copii ai artistei sunt grav bolnavi. Aceasta nu se prierde cu firea şi spune că pentru a depăşi aceste momente trebuie să rămână calmă, pozitivă şi să li se dedice în totalitate celor mici.

Dana Nălbaru trece prin momente grele, din cauză că cei doi copii ai săi s-au îmbolnăvit. Artista nu se pierde cu firea şi spune că în aceste momente li se dedică în totalitate celor mici, pentru a se recupera mai repede.

"Când copiii sunt bolnăviori trebuie să rămâi calmă, pozitivă şi să le dedici timpul 100% pentru ca ei să se recupereze mai repede",
le-a spus Dana Nălbaru prietenilor ei virtuali.

Astăzi, vedeta a revenit cu detalii despre starea bebeluşului ei şi cu o fotografie cu acesta, în timp ce doarme la ea în braţe: "Lipiţi de dimineaţă. N-au trecut mucişorii, dar e ceva mai bine bebe. Somn mult, pupici şi mai multi".

Artista a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu 10 zile, când a adus pe lume o minune de băieţel, pe nume Kadri. Aceasta mai are o fetiţă, Sofia, în vârstă de 9 ani.

Citeşte şi:

Dana Nălbaru se pregăteşte de naştere! Uite ce hăinuţe superbe a primit pentru bebeluşul ei

Dana Năbaru, cu burtica la gură: "Mi-e pusă la încercare răbdarea"

Cum arată Dana Nălbaru în ultimele săptămâni de sarcină: "Sunt cât o balenă"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro