Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur şi-au luat copiii şi s-au mutat în Amsterdam

+3 click pentru
galerie

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur şi-au luat copiii şi s-au mutat în Amsterdam pentru două luni © Blog Dana Nălbaru

Dana Nălbaru şi soţul său, Dragoş Bucur, au decis să se mute în Olanda. Noul an a venit cu schimbări majore în familia lor, dar şi cu veşti bune.

Nu vă speriaţi, pentru că mutarea în Olanda nu este una definitivă. Dana Nălbaru, Dragoş Bucur şi cei trei copii au decis să plece în Amsterdam pentru că actorul va juca într-un film important, care se filmează acolo. Şi pentru că este vorba de două luni, soţia lui împreună cu cei trei copii au decis să-i fie alături.

Vestea că familia s-a mutat în Amsterdam a fost dată de Dana Nălbaru pe blog, acolo unde a precizat că umează să povestească mai multe despre viaţa departe de ţară.

"Ce am mai făcut? Păi, am trecut cu bine 2017 și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta și pentru toate darurile pe care ni le-a dat. Ne dorim un 2018 liniștit și plin de veselie, cu multe locuri noi de văzut din autorulota noastră și nu numai, cu multe lecții de învățat și oameni buni. Ne aflăm de o săptămâna în Amsterdam, Dragoș filmează aici și am decis să venim cu toții pentru aproape două luni, atât cât durează filmările. O să scriem despre cum e aici într-un post viitor. Până atunci, va doresc zile fericite și vise împlinite", a scris Dana Nălbaru pe blog, după ce a plecat cu familia în Amsterdam

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au făcut un gest superb anul trecut, atunci când au înfiat o fetiţă. Dragoş a cunoscut-o pe micuţă în cadrul emisiunii pe care a prezentat-o şi a decis să-i ofere o viaţă mai bună. Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru mai au împreună doi copii, pe Sofia, în vârstă de 11 ani şi pe Kadri, care are 2 ani şi jumătate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro