Dana Roba, mesaj halucinant pentru Bianca Drăguşanu: "Hristos a murit şi pentru păcatele ei. Nu cred că îşi doreşte să ajungă în Iad!"

Bianca Drăguşanu îşi uimeşte în fiecare zi fanii cât o fotografie cu ţinuta ei. Ieri, a postat o imagine în care părea destul de fericită şi îi mulţumea lui Dumnezeu pentru asta. În urmă cu câteva săptămâni, Dana Roba a făcut acelaşi gest.

Bianca s-a fotografiat în maşină, purtând un pulover, un sacou şi un ceas cu o strălucire moderată. Deşi aparenţa este elegantă, vedeta pare să fie mai modestă ca oricând. Rujul roşu este totuşi singurul lucru strident care i-a mai rămas. "Wonderful day. Thank you, God", a scris vedeta la descrierea fotografiei.

Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a văzut postarea Biancăi şi a reacţionat imediat. Dana Roba a scris pe pagina ei de socializare un comenatariu destul de răutăcios la adresa fostei soţii a lui Victor Slav.

"M-aş bucura ca să aud mâine că Bianca Drăguşanu a luat-o pe urmele lui Isus Hristos, aşa cum şi eu am făcut în 19.04.2015. Hristos a murit şi pentru păcatele ei şi o va ierta, are nevoie doar de o inima sinceră şi o viaţă dedicată Lui în totalitate. Omul nu poate trăi fără Dumnezeu, eu cred că şi ea se gândeşte; oare ce va fi cu viaţa mea după moarte, oare unde se va duce sufletul meu pentru veşnicie? Nu cred că ea îşi doreşte să ajungă în iad, acolo unde focul nu se stinge şi unde viermele nu dorme aşa cum descrie Biblia iadul! Bianca, promit să mă rog pentru tine să-l întâlneşti pe Hristos şi să te văd int-ro zi că-i juri credinţă până la moarte! Dumnezeu nu te va trimite niciodată în iad, tu alegi unde vrei să mergi! Fii Binecuvântată! Nu uita că şi tu ai nevoie de iertarea lui Iisus şi că a murit şi pentru păcatele tale!", a scris Dana Roba, pe pagina de socializare.

Daniela Roba şi-a dorit să se pocăiască, să fie un om mai bun, iar Dumnezeu a ajutat-o. Daniela a renunţat la apariţiile deocheate de la tv, la conflicte şi la toate fructele interzise de Biblie.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Bianca Drăguşanu a luat-o pe urmele Danei Roba? "Îţi mulţumesc, Doamne!"

FOTO / Imagini de colecţie! Cum arăta Bianca Drăguşanu când era copil! Nu o să o recunoşti în veci!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro