Dana Rogoz s-a făcut de râs în fața a sute de oameni! Detaliul rușinos din viața vedetei

Dana Rogoz Foto:Facebook Dana Rogoz

Dana Rogoz s-a retras în ultima perioadă de pe micile ecrane și se concentrează mai mult pe viața de familie, pe afaceri și pe piesele de teatru în care joacă.

Vedeta este pe scenă de când se știe, iar în ultima sa postare de pe blog a rememorat o întâmplare extrem de amuzantă, în care a fost în prim-plan.

Dana le-a povestit cititorilor săi că atunci când avea șapte ani și cânta în grupul Minisong condus de Ioan Lucian Mihalea, urma să aibă un spectacol important în fața unui public numeros. La acest eveniment  a fost prezent și fostul președinte al României, Ion Iliescu, iar întâlnirea între acesta și Dana este una de neuitat. Ea urma să îi ofere un buchet de flori, dar acest lucru a fost o adevărată peripeție.

 „Cert e că am căzut ținând buchetul în sus, nu care cumva să-l stric. M-au ridicat clovnii de pe jos și m-au pasat din mână în mână până în brațele lui Ion Iliescu. Ce discurs?! Ce urări?! Mă durea piciorul îngrozitor și mi-era foarte rușine de tot momentul. I-am dat bosumflată buchetul, el mi-a urat mie ceva ce eram prea amețită să aud…și am ieșit în aplauze din scenă”, a scris Dana pe blogul ei.

Aceasta și-a amintit și cât de mult l-a rugat pe fratele ei să nu le spună părinților de pățania în fața Președintelui României, dar că acesta nu a ascultat-o și a pârât-o.

V.M

Dana Rogoz, în culmea fericirii! Familia ei se va mări cu un membru!

Dana Rogoz, schimbare radicală de look! A renunţat la blond şi la părul lung


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro