Dana Săvuică ştie cum să menţină focul pasiunii în dormitor: “Aplic reţeta lui Marilyn Monroe: goală în pat şi cu un pic de parfum la ureche şi pe gât!”

+3 click pentru
galerie

Au bifat în această lună 20 de ani de când formează o familie fericită, iar monotonia nu şi-a făcut apariţia în relaţia lor. Şi asta pentru că Dana Săvuică este o femeie surprinzătoare atunci când ajunge în dormitor.


Dana Săvuică şi Răzvan Stanciu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. „De-a lungul timpului, e clar că am mai avut momente de supărări. Însă nu putem să ne culcăm seara supăraţi sau, dacă rămânem hârjoniţi, a doua zi de dimineaţă unul dintre noi zâmbeşte celuilalt şi îl aşteaptă pe terasă afară la cafea. Tot timpul ne dăm seama că unul trebuie să cedeze, iar la următoarea dispută e rândul celuilalt să cedeze, e un fel de înţelegere tacită între noi“, ne-a spus Dana Săvuică. Blonda are grijă ca pasiunea în cuplu să fie la cote maximă şi, din când în când, apelează la diverse trucuri. “Eu aplic reţeta lui Marilyn Monroe: goală în pat şi cu un pic de parfum la ureche şi pe gat. Şi atât. Funcţionează perfect. Folosesc parfumul propriu, Challenge. E o adevărată provocare pentru Răzvan să mă prindă goală în pat, din când în când“, a declarat Dana Săvuică pentru spynews.ro.Din 7 iulie, nu rataţi emisiunea "Splash! Vedete la apă" de la Antena 1, unde o puteţi vedea pe Dana Săvuică în ipostaze sexy.

Foto: Tabu/Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro