Dani Mocanu, gesturi interzise, cu o minoră! Manelistul riscă un nou dosar penal pentru ce a făcut, în public / Fotografii EXCLUSIVE

+5 click pentru
galerie

Dani Mocanu pare decis să șocheze de fiecare dată când are ocazia. Mai mult decât atât, artistul ”caută cu lumânarea” scandalurile care îl pot face să devină o ”țintă” pentru procurori.

De curând, Dani Mocanu a descoperit un nou ”talent” în lumea manelelor. Mai exact, o tânără, Bianca, cu reale calități de dansatoare. Doar că... puțin ”cam minoră”, șatena urmând să împlinească, zilele acestea, 17 ani.
Dar, cum Dani Mocanu este un adevărat rebel, un artist care pare să își dorească să trăiască periculos, nu s-a lăsat deloc intimidat de vârsta domnișoarei. Și, normal, cu prima ocazie avută, mai ales că se înțeleg, spun sursele noastre, perfect, manelistul s-a fotografiat cu ea în ipostaze cât se poate de indecente. 
Culmea este că, spun sursele noastre, Dani Mocanu știe exact ce vârstă are și că Bianca i-ar putea face probleme cât se poate de serioase, cel puțin în plan juridic. Cu toate acestea, fotografiile pe care le-a realizat în compania ei sunt discutabile, pozițiile alese pentru a-și arăta ”aprecierea” față ce calitățile fizice ale tinerei fiind, să spunem, neinspirate... Suficient de indecente pentru ca procurorii să îi pună o nouă serie de întrebări, cât se poate de dificile, manelistului.

Eliberat din arest, sub control judiciar și cu sechestru pe avere
”Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel ca și alți maneliști, a cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine și diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, spunea Dani Mocanu, imediat după ce a ieșit din spatele gratiilor, el fiind eliberat, sub control judiciar. Doar că, având în vedere numărul mărturiilor, pare că scuza lui nu prea ”ține” în cazul unui proces...
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro