Dani Mocanu, la pământ! Cum a ajuns manelistul care rupea topurile să se zbată să iasă la liman

+3 click pentru
galerie

Devenit celebru pentru succesul pe care îl are în lumea manelelor, Dani Mocanu are, de ceva vreme, o serie de probleme cât se poate de serioase, mai ales că a devenit ”o țintă”  a procurorilor DIICOT din cauza implicării sale într-un dosar de proxenetism.

Mai exact, spun surse apropiate de celebrul manelist, sursele sale de venituri s-au diminuat teribil de mult. Mai exact, dacă, înainte de scandalul în care a fost implicat de procurorii DIICOT, manelistul încasa sume cât se poate de serioase pentru fiecare recital oferit prin diverse cluburi de la noi din țară sau din străinătate, onorariul lui depășind, lejer, câte 1000-1500 de euro, lucrurile s-au înrăutățit drastic de atunci. De fapt, spun sursele noastre, acum, dacă încasează o treime din respectivii bani, artistul este de-a dreptul încântat.


În plus, și banii din dedicații s-au cam redus pentru celebrul artist. Iar dacă cântăreți precum Florin Salam, Adi Minune sau Nicolae Guță încasează sute de euro, Dani Mocanu pare să fie departe de ”norocul dinanciar” al acestoa mulțumindu-se să încaseze pentru dedicații câteva zeci sau (dacă are noroc) sute de lei.
În schimb, pare-se, Mocanu reușește să câștige bani din conturile sale de socializare, el fiind unul dintre artiștii cu 8un succes incredibil în domeniul acesta.
Eliberat din arest, sub control judiciar și cu sechestru pe avere
”Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel ca și alți maneliști, a cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine și diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, spunea Dani Mocanu, imediat după ce a ieșit din spatele gratiilor, el fiind eliberat, sub control judiciar. Doar că, având în vedere numărul mărturiilor, pare că scuza lui nu prea ”ține” în cazul unui proces...
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro