Dani Oțil, pețit pe scena X Factor: „Tu ești viitoarea soție a lui!”

+3 click pentru
galerie

Seria pețitului prezentatorului de la X Factor continuă și în ediția a doua a show-ului, difuzată la Antena 1 vineri de la 20.30.

După ce în prima ediție a emisiunii Horia Brenciu și-a exprimat intenția de a-i găsi o iubită lui Dani în acest sezon, vineri seară simpaticul jurat are noi surprize. „Datoria mea este să-l leg de cineva”, spune Horia, care toată seara va fi cu ochii pe cele mai frumoase concurente, în speranța că una dintre ele îi va atrage atenția lui Dani.

Nici Delia nu va sta deoparte și îi va ține isonul lui Horia Brenciu ori de câte ori se va ivi ocazia să găsească o posibilă parteneră. „Tu ești viitoarea soție a lui”, îi spune Delia unei concurente, imediat ce aceasta a pășit pe scenă, adăugând: „Dani e foarte pretențios, să știi. Foarte! Vrea numai dive.”

Cum va reacționa Dani la toate aceste glume și, mai ales, ce se întâmplă în culise și de ce îi spune el lui Răzvan că s-a îndrăgostit, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară la X Factor.

Citeşte şi

VIDEO / Marea Provocare cu Horia Brenciu! Juratul X Factor a primit o găleată de apă în cap

VIDEO / Horia Brenciu i-a prezis că va fi câștigătoarea acestui an la X Factor! Prestația Anastasiei Ursu vă va lăsa și pe voi muți de uimire!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro