Dani Prinţul Banatului, escapadă fierbinte într-un hotel, departe de București, cu o brunetă focoasă! Nu, nu este soția lui

S-a certat cu soţia încât au ajuns la un pas de divorţ. După ce a reuşit să îşi convingă soţia că nu are ochi decât pentru ea, Dani Prinţul Banatului a călcat din nou strâmb, de data aceasta cu o brunetă focoasă, care ar putea fi uşor confundată cu  soţia lui.

După ce a făcut şi a promis tot ceea ce a fost nevoie pentru a fi iertat, Dani Prinţul Banatului nu se potoleşte deloc, ajungând din nou în postura soţului infidel, care încearcă din răsputeri să îşi împace soţia. Dacă până acum, infidelităţile lui s-au bazat mai mult pe speculaţii, de data aceasta există probe evidente, care nu pot fi demontate, nici măcar de protagonist.


În urmă cu doar câteva zile, Dani Prinţul Banatului a fost surprins în compania unei brunete focoase, departe de Bucureşti, pentru a nu fi deconspirat, în ipostaze, nu tocmai decente. Artistul a încercat din răsputeri să îşi mascheze cât mai bine escapada, pentru a nu crea noi subiecte de ceartă cu Adelina, soţia lui.


Pentru a nu se expune, artistul şi partenera lui au mers direct la un hotel, acolo unde au fost şi surprinşi, chiar în cameră. Încrezători în planul de a nu fi descoperiţi, cei doi nu au stat prea mult pe gânduri şi au trecut imediat la fapte.


Motivaţia oficială a escapadei a fost filmarea unui videoclip, ceea ce s-a şi întâmplat, până la o anumită oră, când, la finalul filmărilor, Dani Prinţul Banatului şi colega lui de scenă au ales să mai rămână, câteva „discuţii”, singuri, dar ceea ce s-a întâmplat acolo, ştiu doar ei.

Citeşte şi:

Despărțire-ȘOC în SHOWBIZ! Un celebru cântăreț și soția lui divorțează după Sărbători! Știm toate detaliile unei despărțiri cu cântec

VIDEO / Imagini ireale "Un show Păcătos"! Dani Prinţul Banatului şi manelistul Dani Mocanu s-au bătut ca filme în direct la TV!

Primele declaraţii ale soţiei lui Dani,"Prinţul Banatului" după ce a suferit un avort: "Cu câteva zile înainte de a pierde sarcina, am fost la sală!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro