VIDEO / Daniel Iordăchioaie a scăpat de kg în plus şi s-a transformat într-un Casanova! Declaraţii incendiare la un eveniment: "Sigur plec cu cineva de aici"

foto: facebook

Daniel Iordăchioaie s-a transformat total! Cântăreţul a scăpat de kg în plus, lucru care i-a crescut stima de sine şi l-a făcut să se simtă sigur pe sine. Aflat la un eveniment monden, artistul a mărturisit că sigur va pleca acasă la braţ cu o domnişoară.

Daniel Iordăchioaie a atras toate privirile la un eveniment monden. Cântăreţul s-a reinventat şi şi-a schimbat radical look-ul. A scăpat de kilogramele în plus şi a adoptat un stil vestimentar casual, modificări ce i-au dat un plus de încredere în sine.Artistul a făcut senzaţie la un eveniment monden, miercuri seara, unde a venit îmbrăcat într-un costum elegant, negru, pe care l-a accesorizat cu o căciulă şi o pereche se ochelari. Sigur pe farmecul personal, artistul a spus că sigur nu va pleca singur acasă.

"Aştept din suflet să avem o doamnă... să fie faţă în faţă de care să facem gesturi romantice. O combinaţie sexy şi inteigentă. Poate să arate sexy şi în pijama şi în rochie de seară şi goală. Trebuie să aibă quelque chose-ul ăla. Asta nu e o regulă. Fiecare bărbat traduce chestia asta prin prisma nevoilor lui, plăcerilor lui şi aşa mai departe. Chestia romantică se întamplă în momentul când ai eye contact. Romantismul se întâmplă spontan, nu planificat: şi acum voi spune aşa, şi acum voi face asa. Stai să vezi că plec eu cu cineva", a declarat Daniel Iordăchioaie la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Artistul care făcea furori în anii '90 a ales să traverseze singur o dramă a vieţii care l-a măcinat îngrozitor. A reuşit să ţină secret faptul că ducea o luptă cu cancerul, o boală necruţătoare, în timp ce abia divorţase de cea care i-a fost soţie mai bine de 13 ani.

Invitat în emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, Daniel Iordăchioaie a vorbit în exclusivitate despre una dintre cele mai negre perioade ale vieţii lui şi despre metoda prin care a reuşit să scape de această boală.  "A fost nasol nopţi şi zile... Îmi era frică. Când eşti detaşat de probleme de genul acesta ai un curaj, dar atunci când eşti aproape de eternitate simţi că parcă ai mai vrea să trăieşti, să-ţi vezi copiii crescând. A fost crunt. Bine că s-a terminat, adică eu aşa cred, sper să nu mai reapară, pentru că lucrul acesta este obişnuit să reapară", a declarat Daniel Iordăchioaie la Antena Stars.

Întrebat care a fost una din metodele prin care a reuşit să se salveze, artistul a dat un raspuns neaşteptat. "Apa! În primul rând apa. Oameni buni beţi apă!"

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Un artist celebru a recunoscut că a avut cancer! Declaraţii în premieră despre lupta cu boala necruţătoare!

DANIEL IORDĂCHIOAIE, dezvăluiri incendiare: "Am fost acuzat că sunt HOMOSEXUAL!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro