VIDEO / Daniela Crudu a venit accidentată, plină de vânătăi, dar foarte veselă în direct la TV! Ce a păţit asistenta "păcătoasă"?

Sursa foto: Antena 1

Daniela Crudu a povestit în cadrul emisiunii un "Un show Păcătos" de la Antena 1 că a suferit un accident nefericit cu câteva ore înainte de începerea emisiei.

Bruneta a căzut pe gheaţa şi s-a ales cu câteva vânătăi seriose, iar acestea nu au împiedicat-o să danseze la fel de provocator cum o face întotdeauna.

"Am căzut pe gheaţă astăzi şi mi-am scrântit piciorul stâng. M-a durut foarte tare şi e bine că am picat doar pe o parte. Ce să vă mai spun. Îmi pare rău că nu s-a întâmplat asta ieri, pentru că altfel mă măritam şi eu anul ăstă. Că aşa spune tradiţia", a spus bruneta la Antena 1.

Din păcate pentru Daniela, vânătaia nu este singurul accident pe care l-a suferit. În timp ce cameramanul îi filma picioarele, brunetei i s-au văzut chiloţeii albi, asortaţi cu rochiţa.

Este una dintre cele mai râvnite vedete autohtone

Daniela Crudu este în prezent singură. Ea s-a despărţit de Valentin, cel pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii "Burlăciţa". Daniela este asistenta emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1.

T.S

Sursă foto instagram

Citeşte şi 

FOTO / Daniela Crudu, mai sexy ca niciodată. Imaginile care i-au înnebunit pur şi simplu pe fanii brunetei

FOTO & VIDEO / Anul ăsta au gafat-o! Vedetele care s-au făcut de râs în 2015


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro